بهترین ها
بهترین های بورس ، اخبار و کسب درامد

نعناع یکی از بهترین و پرخاصیت سبزی های بهاری است که در درمان تعداد زيادي از بیماری ها موثر است. فصل بهار، فصل این سبزی خوش عطر و پر خاصیت است، پس بهتر است با این سبزی بهاری بدن تان را سالم و بانشاط کنید.
مصرف سبزی برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش ضروری است و مصرف ناکافی سبزی می‌تواند زمینه ابتلا به بیماری‌های گوارشی مثل سرطان روده را فراهم کند. متاسفانه امروزه بسیاری از افراد به اندازه کافی سبزی مصرف نمی‌کنند و برخلاف گذشته، ظرف سبزی را خیلی کم می‌توان در سفره‌های ایرانی دید.نعناع سبزی است خوشبو که طبع آن از دیدگاه طب‌سنتی گرم و خشک است؛ البته خشکی آن زیاد نیست. یکی از خواص مهم نعناع رقیق کردن خون است و افرادی که دارای مشکل غلظت خون هستند، می‌توانند از مصرف نعناع سود ببرند.

این سبزی دلچسب بهاری تمام بیماری های تان را درمان می کند!

مصرف نعناع می‌تواند باعث شادابی و سرزندگی فرد شود به همین دلیل آن دسته از افرادی که روحیه خوبی ندارند، می‌توانند نعناع را در رژیم غذایی خود قرار بدهند.چنانچه دچار درد دندان شدید و دسترسی به پزشک برایتان میسر نبود، می‌توانید برگ نعناع را تا وقتی که درد دندان‌تان تسکین پیدا کند، بجوید تا در اولین فرصت به دندان‌پزشک مراجعه کنید.نعناع در از بین بردن انگل موثر است؛ بنابراین قرار دادن آن در سفره و صرف این سبزی، می‌تواند برای همه افراد خانواده مفید باشد.

این سبزی دلچسب بهاری تمام بیماری های تان را درمان می کند!

نعناع به تقویت معده کمک می کند، بنابراین آن دسته از افرادی که معده ضعیفی دارند و احساس می‌کنند غذا سر دلشان باقی می‌ماند یا دائم دچار نفخ می‌شوند، می‌توانند از مقداری نعناع خشک شده به صورت دم‌کرده یا جوشانده استفاده کنند. انجام این کار هم باعث تقویت معده می‌شود و هم نفخ را از بین می‌برد. ترشی‌ها طبع سردی دارند به همین دلیل باید مقداری نعناع به آن ها‌ اضافه کرد تا از مقدار سردی آن‌ها کم شود.

نعناع می‌تواند در ایجاد تعریق موثر باشد، برای بهره گرفتن از این خاصیت ، باید حدود ۵ گرم نعناع خشک را در یک لیتر آب‌جوش دم کرد و به اندازه یک فنجان در وعده‌های مختلف در طول یک روز آن را نوشید.دوغ و پنیر طبع سرد دارد به همین دلیل با اضافه کردن نعناع خشک یا تازه، می‌توان علاوه بر ایجاد طعم مطبوع، سردی آن‌ها را کاهش داد. نعناع مصلح دوغ و پنیر محسوب می‌شود.


منبع: شبكه اينترنتي آفتاب

ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395برچسب:سبزي بهاري ، سبزي پرخاصيت بهاري ، نعناع ، درمان بيماري ها با نعناع ، , :: 13:0 :: توسط : ........

قرص های آنتی بیوتیک و آمپول های پنی سیلین تنها روش از بین بردن عفونت ها و سموم بدن نیستند چرا که راهی طبیعی و بدون عوارض را در ادامه می خوانید.
قرص های آنتی بیوتیک و آمپول های پنی سیلین تنها روش از بین بردن عفونت ها و سموم بدن نیستند چرا که راهی طبیعی و بدون عوارض را در ادامه می خوانید. وجود عفونت ها و سموم در بدن عامل بزرگ تولید و فراهم آوردن بستر بیماریهای خطرناک است که بهتر است در زمان ابتلا به بیماری که عفونت را در بدن ایجاد می کند آن را درمان کنیم که یکی از رایج ترین داروها در این زمینه تزریق پنی سیلین است البته مثل همیشه خداوند دانا در طبیعت بی انتهایش چاره و درمانی برای رفع سموم بدن خلق کرده است.

آلبالو میوه ای که در کنار خواص بسیاری که در ادامه می خوانید می تواند به صورت فوق العاده ای سموم و عفونت های بدن را از بین برده و خطرات ابتلا به انواع مشکلات جسمی را کاهش دهد. آلبالو سرشار از ویتامین های A-B-D-C است و کلسیم و منیزیم و آهن در این میوه خوشمزه به وفور یافت می شود. مصرف آلبالو در درمان بیماری هایی همچون دیابت, مشکلات قلبی, روماتیسم تاثیر عالی دارد. آلبالو میوه ای زیبایی بخش است و در زیبایی پوست موثر است.

نکته : بهترین آلبالو , آلبالویی است که رنگ کاملا قرمز و رسیده باشد. هرگز آلبالویی که سفت و کم رنگ است را مصرف نکنید چرا که مشکلات روده ای را به دنبال دارد.

هشدار : هرگز بعد از مصرف آلبالو آب ننوشید به دلیل آینکه این کار دستگاه هاضمه را دچار مشکل می کند.

ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395برچسب:خواص بی نظیر آلبالو-پنی سیلین طبیعی-آلبالو- ، , :: 12:59 :: توسط : ........

محققان دانشگاه کاليفرنيا ديويس چگونگي توانايي قند در کاهش استرس (برخلاف شيرين‌کننده‌هايي مصنوعي مانند آسپارتام) و نهايتا جلوگيري از مصرف بي‌رويه حاصل از آن را مورد بررسي قرار دادند. اين بررسي در ژورنال غددشناسي باليني و متابوليسم منتشر شد و نشان داد هورمون استرس کورتيزول در زناني که دو هفته ساکاروز (يا همان قرص قند) خورده بودند، کاهش يافت.

وقتي از آنها خواسته شد تعدادي مسئله رياضي انجام دهند، سطح کورتيزول آنها نسبت به زناني که آسپارتام خورده بودند، به مقدار کمتري کاهش يافت. در مرحله بعد از مغز اين زنان عکسبرداري MRI صورت گرفت و محققان پي بردند قند فعاليت استرس را در هيپوکامپ کاهش مي‌دهد. هيپوکامپ بخشي در مغز است که مسئول تنظيم دماي بدن، تشنگي، گرسنگي،‌ خواب، ريتم شبانه‌روزي،‌ حالت، ميل جنسي و هورمون‌ها است.

قند يک کربوهيدرات ساده است، يعني به سرعت در بدن تجزيه مي شود و باعث مي شود فرد براي پر کردن جاي خالي آن قند بيشتري بخواهد. به گفته محققان، چرخه استرس- قند تکرار مي‌شود تا عادت الگوهاي خوردن بد را شکل دهد. اختلالات اضطراب مزمن مسئله‌اي در حال افزايش در آمريکايي‌ها است و شايد به همين خاطر مردم به مصرف بي‌رويه قند در غذاها و نوشيدني‌ها روي آورده‌اند.

سال گذشته 77 درصد آمريکايي‌ها گفتند مرتب علائم استرس را دارند. تغذيه ضعيف اولين دليل ايجاد استرس است و اين در افرادي که مقدار زيادي کافئين، غذاهاي فراوري شده يا قند تصفيه شده، که همگي رژيمي ناکافي هستند،‌ مصرف کردند، ديده شد. محققان هشدار مي‌دهند که قند نبايد به عنوان راهي براي کاهش اضطراب استفاده شود. مسلما خوردن مقدار زياد قند به کاهش ميزان استرس در طولاني‌مدت کمک نمي‌کند. کاترين جنر، رئيس کمپين «فعاليت عليه قند»، گفت: داشتن رژيم غذايي سالم اثري مثبت در سلامتي جسمي و رواني دارد.

دانشگاه سينسيناتي،‌ 10 سال پيش نتايج مشابهي را در موش‌هاي آزمايشگاهي گرفته بود و ديده شده بود که مصرف قند به موش‌ها در غلبه بر شرايط سخت کمک مي‌کند. اما محققان پي بردند شيرين‌کننده مصنوعي ساخارين نيز استرس را کاهش مي‌دهد، ولي اثر آن به اندازه قند نيست. اين حقيقت که قند بيشتر از شيرين‌کننده‌هاي مصنوعي استرس را کاهش مي‌دهد، نبايد باعث شود مردم براي کاهش استرس به قند پناه ببرند. در واقع بايد براي کاهش استرس از خوردن خوراکي‌هاي حاوي کافئين و پرچربي و قند،‌ پرهيز کرد.



اشترودل گوشت را با مواد نسبتا مناسب و در دسترس به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید. مواد میانی به سلیقه خودتون بستگی داره و علاوه بر گوشت و مرغ می تونید با انواع سبزیجات هم اون رو آماده کنید.
مواد لازم برای خمیر :

آرد ۳ لیوان یا تا جاییکه خمیر لطیفی بدست آید
مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
شیر ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ١ عدد
شکر ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن ۱/۴ پیمانه


مواد لازم برای مواد میانی :   

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
قارچ خرد شده ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
پیاز نسبتا درشت ۱ عدد
نمک فلفل ادویه به میزان دلخواه


طرز تهیه :

همه مواد رو با هم مخلوط کرده و تا جاییکه خمیر لطیفی بدست بیاد کاملا ورز می دیم . این خمیر خمیر خیلی راحتی هست اگرچه هر خمیری و هر چه بیشتر ورز بدیم لطیف تر می شه اما یکی از ویژگی های خوب این خمیر این هست که حتی اگه مچ های ضعیفی داشته باشید یا حوصله ورز دادن زیاد نداشته باشید هم نون با کیفیتی خواهید داشت. اگر مایه خمیرتون از مدل فوری هست می تونید اون رو مثل من همزمان به آرد اضافه کنید اما اگه فوری نباشه لازمه اون رو ابتدا با شکر و ۱/۲ از مقدار شیر به عمل بیارید و سپس مراحل رو انجام بدید. حالا روی خمیر رو کمی آرد پاشیده و سلفون کشیده در جای نسبتا گرم به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت می گذاریم استراحت کنه.

تو این فرصت که خمیر استراحت می کنه پیاز رو تفت داده و همین که سبک شد گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم. سبزیجات دلخواهتون رو هم اضافه کنید که در اینجا از قارج و فلفل دلمه ای استفاده کردیم . ادویه و رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کرده و می گذاریم مواد با مقداری آب مثل مایه ماکارونی کاملا پخته بشه. پخت رو تا جایی ادامه بدید که مواد آبی نداشته باشه البته نه اینکه خشک و لاستیکی بشه اما برای این غذا باید مایه مون عاری از هرگونه روغن و آب باشه تا بعد از پخت شکل زیبای خودش رو حفظ کنه. پس در مصرف روغن هم احتیاط کنید.

حالا پف خمیر که کاملا بعمل اومده رو با کف دست می خوابونیم تا گازهایی که توش جمع شده ازش خارج بشه . خمیر رو نازک پهن می کنیم صخامت خمیر به خودتون بستگی داره اما چون نان گیس باف می شه ترجیحا نازک بگیرید که بعد از پخت مقدار نون و گوشت با هم همخوانی داشته باشه. حالا مطابق مراحل کار از مایه گوشتی روی قسمت وسط ریخته و نون رو می بافیم و هر لایه رو روی لایه دیگری میاریم تا وقتی که به انتهای خمیر برسیم.

در اخر یه زرد ه تخم مرغ با یکی دو قاشق شیر مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم و روش رو کنجد می پاشیم. خمیر رو به آرومی و کمک هر دو دست داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم گذاشته در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که روی نان کاملا طلایی و خوشرنگ بشه می پزیم ، و نهایتا اشترودل گوشتمون آماده ست که امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.
تصویر شماره 1 ::

تصویر شماره 2 ::


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395برچسب:اشترودل گوشت-غذایی لذیذ وساده-آشپزی ، , :: 12:58 :: توسط : ........

مواد لازم:     
 
تخم مرغ 2 عدد
شکر 60 گرم
شیر 240 میلی لیتر
آرد الک شده 75 گرم
پودر کاکائوی خالص 1 قاشق سوپخوری
مقداری نمک
کره ی بدون نمک، ذوب شده 3 قاشق سوپخوری
شکر 240 گرم
آب 240 میلی لیتر
پنیر ماسکارپون 240 گرم
شکلات نیمه شیرین 150 گرم
کره ی بدون نمک 2 قاشق سوپخوری
خامه ی غلیظ فرمی 120 میلی لیتر


طرز تهیه:

1-  برای تهیه کرپ، تخم مرغ ها را در کاسه ی بزرگی بریزید و به خوبی بزنید. شکر، شیر، آرد، کاکائو و نمک و 2 قاشق سوپخوری از کره ی ذوب شده را با هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.

2- برای تهیه تافی، سینی فر را کمی چرب کنید. شکر و آب را در قابلمه ای مخلوط کنید. آن را روی شعله ی ملایم هم بزنید تا شکر حل شود. آن را 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا طلایی شود. تافی را روی سینی فر ریخته و سینی را شیب دهید تا یک لایه ی نازک از تافی تشکیل شود. بگذارید 10 دقیقه سرد و خشک شود.

3-تافی ها را از سینی فر جدا کنید، آنها را در کاسه ی کوچکی ریخته و با قاشق تافی ها را له کنید. سه چهارم از تافی های خرد شده را درون ماسکارپون بریزید. آن را برای تزئین کنار بگذارید.

4-برای تهیه سس شکلات، شکلات وکره را در یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار می گیرد ( تماس پیدا نکند) ذوب کنید. آن را با خامه هم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شوند. در صورت تمایل آن را با برندی مزه دار کنید.

5- یک قالب کرپ یا یک ماهیتابه ی نچسب20 سانتی متری را روی حرارتِ ملایم گرم کنید. با برس کف آن را با 1 قاشق سوپخوری باقی مانده ی کره چرب کنید. 2 قاشق سوپخوری خمیر کرپ را در آن ریخته و قالب را کج کنید تا خمیر به شکل یکنواخت و نازک کف آن را بپوشاند. آن را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که روی کرپ بگیرد و زیر آن نیز قهوه ای شود. آن را برگردانید و روی دیگر را نیز 1 دقیقه بپزید. کرپ را روی یک بشقاب بگذارید و آنقدر ادامه دهید تا تمام مخلوط مصرف شود. حداقل باید 6 کرپ تهیه کرده باشید.

6-  کرپ های تهیه شده را در بشقابی روی هم بگذارید و لای هر کدام یک قطعه کاغذ پوستی یا مومی قرار دهید. کل بشقاب را با حوله ی تمیز بپوشانید. وقتی تمام کرپ ها سرد شد، یک قاشق سوپخوری ماسکارپون و مخلوط تافی را در مرکز هر کرپ بریزید. لبه ها را تا بزنید تا شبیه بالشتک شود. هر کرپ را همراه با سس شکلات و تافی روی آن سرو کنید.


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395برچسب:كرپ شكلاتي ، دستور تهيه كرپ ، طرز تهيه كرپ شكلاتي با ماسکارپونه ، , :: 12:55 :: توسط : ........
درباره وبلاگ
این سایت هیچ مسئولیتی در خصوص صحت و درستی اخبار و یا ذکر و عدم ذکر منابع ارسال خبر را بر عهده نمی گیرد. موضوعات مطروحه در این سایت فقط دیدگاه نویسندگان و بازدید کنندگان آن است و به هیچ وجه به منزله ارائه مشاوره جهت سرمایه گذاری تلقی نخواهد شد و بازدید کنندگان مسئولیت خرید و فروش های خود را به عهده خواهند گرفت. بدیهی است این سایت هیچ مسئولیتی در قبال سود و یا زیان بازدید کنندگان را نیز بر عهده نخواهد گرفت. این سایت با هدف آشنایی عموم مردم با بازار سرمایه راه اندازی شده است
نويسندگان
پيوندها
ساعت دیواری با گارانتی" class=text5> ساعت دیواری با گارانتی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کسب درامد مطمئن از اینترنت و آدرس behtarinhay.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.